BETALINGEN

Bestelling van de webwinkel;
U kunt uw betalingen voor bestellingen van de webwinkel veilig voldoen met iDeal.
Daarnaast bied ik u de mogelijkheid om de bestelling op afspraak te komen afhalen. U kunt in dat geval de betaling voldoen via iDeal en zonder verzendkosten of contant voldoen bij afhalen. Houdt u er rekening mee dat er i.v.m. uw en mijn veiligheid weinig wisselgeld aanwezig is. Het wordt daarom op prijs gesteld als u zoveel mogelijk gepast betaald.
Bestelling op locatie;
Woont u in de buurt en/of vindt u het prettiger om producten te zien voor u het koopt dan kunt u op afspraak bij mij in de workshopruimte/showroom terecht. Het spreekt voor zich dat alleen artikelen die op voorraad zijn kunnen worden bekeken.
U kunt dan ter plekke kijken wat u graag zou willen hebben en rustig de tijd nemen om tot een leuke combinatie te komen. De producten kunt u dan contant afrekenen en direct meenemen. Houdt u er rekening mee dat er i.v.m. uw en mijn veiligheid weinig wisselgeld aanwezig is. Het wordt daarom op prijs gesteld als u zoveel mogelijk gepast betaald.
Workshops;
De workshop kunt u betalen bij aanvang van de workshop zelf. Ook hier geldt dat er i.v.m. uw en mijn veiligheid weinig wisselgeld aanwezig is. Het wordt daarom op prijs gesteld als u zoveel mogelijk gepast betaald.