Welkom op de nieuwe webshop

Het is zover, welkom op de nieuwe webshop! Na een periode van onbereikbaar zijn, flink zwoegen en verwerkte frustratie presenteer ik vol trots mijn nieuwe webshop.
Wij hebben hulp gehad van Maria Terpstra. Zij heeft in het kader van haar opleiding onderzoek gedaan naar wat er nodig is voor een goede webshop. Met haar tips in ons achterhoofd hebben mijn man Marcel en ik er hard aan gewerkt om de webshop mooier en makkelijker te maken dan de vorige webshop al was. En al zeg ik het zelf, mooi is het wel geworden, toch?

Je vindt nu een voorpagina met algemene informatie en nieuwe artikelen. Naast de prachtige hoofdafbeelding staat een blok, waarin steeds iets speciaals staat. Dit kan een aanbieding zijn of een bijzonder artikel. Verder naar beneden staan er blokjes met een greep uit de collectie die je rechtstreeks naar de artikelpagina brengen. Hier zal regelmatig wat veranderen. Bijvoorbeeld als er een nieuw artikel is of wanneer het tijd is voor Kerst.

In de shop vind je natuurlijk mooie haakgarens en breiwol van bekende merken. Aan alleen garens heb je niet genoeg, dus zijn er ook verschillende haaknaalden en breinaalden in te vinden. Allerlei accessoires als oogjes en tasgrepen. Handige hulpjes, zoals stekenmarkeerders en noem het maar op. In de loop van de tijd zullen er nog veel meer producten bijkomen.

Om te vieren dat we onze vernieuwde webshop online hebben krijg je bij elke bestelling een cadeautje. Op de home pagina zie je wat het is en je ziet ook precies hoeveel dagen, uren, minuten deze actie nog geldig is.

Ik wil mijn man Marcel heel hartelijk bedanken voor al zijn tijd en inzet om de basis voor de webshop te maken en het geduld om mij wegwijs te maken in de omgeving van Woocommerce, zodat ik vanaf nu ook veel dingen zelf kan doen.

Ik ben blij en tevreden, hopelijk jullie ook.

Met Creatieve groet,
Wilma Verheij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *